translation missing: nb.general.accessibility.skip_to_content
DANSK DESIGN
DANSK DESIGN

Retur og angrerett

Angrerett og returrett

Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til Nofred uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Husk å informer info@nofred.com om bruk av angreretten. Nofred er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til deg innen 14 dager ved mottak av varen. Nofred holder tilbake betaling til varen er mottatt.

Dersom betaling er gjort på forskudd og kjøpet heves, foretas tilbakebetaling innen 14 dager.

Returkostnader betales av Nofred, vi sender en etikett når vi har godkjent returskjemaet.

Emballasjen på varen må returneres i originalemballasjen. Dette er viktig slik at Nofred kan videreselge produktet etterpå.

Hvis du ønsker å benytte deg av retten til å returnere bestillingen din, ber vi deg fylle ut returskjemaet, som du finner her.

Angre en del av kjøpet

Hvis du har kjøpt flere varer fra oss, har du muligheten til å sende en eller flere varer tilbake, selv om de ble kjøpt i en ordre.

Vær oppmerksom på at vi bare dekker returfrakt hvis du bruker GLS-pakkelappen som vi kan dele ut når du kontakter oss på info@nofred.com.

Frivillig returgaranti ut over din rett til å heve kjøpet som er fastsatt gjennom lov

Ut over og uten innskrenkelse av din rett til å heve kjøpet i henhold til avsnitt Angrerett og Returrett, gir vi deg en ekstra Frivillig returgaranti. Denne gir deg rett til at heve kjøpsavtalen uten å måtte oppgi årsak i ytterligere 16 dager etter utløp av Fristen for å heve kjøpet, slik at returperioden er på i alt 30 dager (“Frivillig returperiode”), som en kontraktmessig rett til å heve kjøpet

Når du har varslet oss om at du vil kansellere kjøpet ditt, har du 14 dager til å sende varen tilbake til oss.

Vi betaler returfrakten, forutsatt at du bruker GLS-pakkelappen vi sender deg via e-post når du kontakter oss. Så leverer du bare pakken til pakkeposten.

 

Retur og angrerett ble sist oppdatert 26.12.2020