translation missing: nb.general.accessibility.skip_to_content
DANSK DESIGN
DANSK DESIGN

Om Nofred

Inviter barnet inn i alle hjemmets rom

Det danske designmerket, Nofred, har fokus på barnemøbler og design som skaper tilstedeværelse og nærhet i det moderne familielivet.

Hvert produkt er designet for å glede både barn og voksne, og det enkle formspråket glir lett inn i hjemmets øvrige interiør.

Barnet inviteres på den måten inn i alle hjemmets rom.

Produktenes tidløse design, høye kvalitet og solide håndverk muliggjør en reise fra generasjon til generasjon og understreker Nofreds visjon om en mer bærekraftig forbrukskultur.

Historien vår startet i 2014, da våre grunnleggere, Sandra og Signe, kombinerte sin bakgrunn fra den kreative bransjen med en felles interesse og sans for interiør og design.

De observerte sine egne barn leke og fant et hull i markedet for designprodukter som utover å passe inn på barnerommet, også kan stå sammen med voksne designprodukter i hjemmest øvrige rom. Dette fokuset på å få barn til å føle seg velkomne i hele huset var starten på Nofred.

Med en tro på at det er de små ting som sammen skaper det store bildet, vil vi skape unike barndomsøyeblikk – fra generasjon til generasjon. Det er vårt bidrag til en bevegelse mot en mer bærekraftig forbrukskultur og vekk fra en bruk-og-kast-kultur. Vi vil gå så lang som å si at det ligger i vår DNA.